✆  Telecoaching:

Over Gloss • Zen • Enzo

G

loss • Zen • Enzo: bewustwording, schoonheid van Nederland en mensen bij elkaar brengen.

Sapvasten als oefening in bewustwording. Ik ga pogen, mijn best doen, opnieuw proberen om 365 dagen te sapvasten. Ik ga ervoor al moet het 7 jaar duren.  Daarnaast ga ik de wereld verkennen als wandelaar met een doel: bewustworden en creëren van de Hemel in mezelf en op Aarde.

Er zijn maar weinig mensen die de stap durven te zetten om hun echte dromen te realiseren, om te groeien naar de beste versie van zichzelf. Ik was zo iemand. Ik werd groter en ouder, maar mijn zelfbeeld (de manier waarop je jezelf ziet) groeide niet mee. Geen wonder dat ik er nooit in slaagde van mijn leven te maken wat ik graag zou willen.

Dus welkom in mijn stukje wereld waarin ik de eerste stappen zet in 365 dagen sapvasten en spiritueel-creatief pelgrimeren; fysiek detoxen, mentaal en emotioneel ontgiften waarbij persoonlijke groei, het overwinnen van angsten en het bereiken van een hoger bewustzijn centraal staan. Hoe overleef ik 365 dagen sapvasten? Dat hangt af van verschillende mentale factoren. Ik hou erg van lekker eten, maar streef nog meer naar een gezonde fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel gestel. Mijn uiteindelijke doel is een blijvend gezonde 365-dagen sapvasten en pelgrim lifestyle, dus tot mijn hemeltoer toe zeg maar. En tijdens het sapvasten ga ik bij terugvaldagen kook- en reisvlogs maken waarbij ik uitsluitend aparte, maar heerlijke en soms bizarre en exotische gerechten en delicatesses (die me tijdens het sapvasten – een veelvoorkomend fenomeen – toekomen) bereidt en uitprobeer.

Tijdens mijn reizen lijkt het me geweldig om met mensen in gesprek te gaan, verschillende mensen met een bijzonder verhaal waaronder ervaringsdeskundigen, professionals en andere gewoon interessante mensen waarmee ik intensieve vraaggesprekken aanga over spiritualiteit, persoonlijke groei, gezondheid, bewustwording, de maatschappij, sapvasten, eten, boeken en andere uiteenlopende onderwerpen, en waarvan ik verkregen bruikbare adviezen meteen toepas. Ik wil niet alleen weten, ik wil ook weten HOE!

Het is niet iets wat je zomaar doet, 365 dagen sapvasten, detoxen, ontgiften, wandelen, groeien. Op mijn blog wordt structureel, op een pakkende manier, de innerlijke wereld en de wereld om me heen verkend en in beeld gebracht. Ik ga bizarre, exotische maar lekkere gerechten bereiden en nuttigen. Ik ga klagen over het sapvasten. Ik ga het hebben over gevoelens van euforie die uit sapvasten zullen voortvloeien. Ik ga m’n angsten en overwinningen met jullie delen.  Ik wil inspirerende mensen en hun vele levenservaringen en wijsheden uit Nederland, uit het buitenland leren kennen, en daarnaast mooie, onbekende en bijzondere plekken, interessante weetjes, uit de hele wereld in beeld brengen, ik wil op onderzoek om foute geschiedenis-weetjes uit de doeken te doen. Ik wil slechts alles weten!

Momenteel is mijn grootste passie ontwaken in de droom dat het leven is, mezelf leren kennen, weten wie ik werkelijk ben. Ik ben een zelfverkozen loner, het liefst zoek ik het allemaal maar zelf uit. Ik ben idealistisch, impulsief en een tikkeltje extreem, tja wie gaat er nu 365 dagen sapvasten en wandelend de wereld verkennen! Ik blijf hoge eisen aan mezelf stellen, ondanks dat het nog niet is gelukt bepaalde doelen te bereiken: ik schroom echter niet om op basis van nieuwe kennis en bewustzijn, alsnog mijn dromen na te jagen. Ik wil graag alles weten, en om dit te bereiken heb ik besloten om niet alleen mijn scholing hier op aarde verder op te pakken en voort te zetten en dus tijdens mijn wandelingen m’n studies verder af te ronden, maar ook om mezelf dusdanig te ontgiften van oude door het verre verleden overgeleverde innerlijke zooi en te ontgiften van de ballast van de wereld. Ik wil opnieuw BDE’s; buitenlichamelijke uittredingen, bewerkstelligen zodat ik ontvankelijker word voor kennis vanuit de hogere dimensies.

 

OVER GLOSS • ZEN • ENZO

Wat als we dapper en nieuwsgierig genoeg zouden zijn om alles wat we ooit geloofd hebben, om elk verhaal dat ons ooit verteld is opzij te zetten om vervolgens zelf op reis te gaan en zo op eigen houtje de geheimen van het leven te ontdekken?

LINKTREE BIO LINK

Nu Online

Op dit moment zijn er geen leden online
top
X